S-au ales cei mai buni oratori

Reactualizat la:
Oratori în concursul regional
Oratori în concursul regional
Mihaela Tatu, Ioana Ştef sau Adriana Boţ au reprezentat, cu succes, Oradea, în competiţia regională a cluburilor de oratorie şi leadership, la finalul săptămânii trecute.


Aceasta a avut loc în 28 martie, sub numele Conferinţa de Primăvară a ariei H2 şi a fost organizată de clubul de oratorie şi leadership Oradea Toastmasters. Evenimentul a fost găzduit de Hotel Ramada şi a reunit membrii cluburilor locale Toastmasters din Oradea, Timişoara, Arad şi Satu Mare, oferind şansa tuturor de a socializa, de a învăţa şi de a se dezvolta personal, ascultând discursuri demne de un concurs.

În engleză şi română

Conferinţa a debutat cu partea dedicată trainingurilor, susţinută de Remus Toderici, vicepreşedinte pe Relaţii Publice al clubului Toastmasters din Oradea, ocazie cu care participanţii au putut să pună şi în practică lucrurile nou învăţate. Apoi au urmat cele patru concursuri de discursuri internaţionale şi evaluări de discursuri, care au fost susţinute, pe rând, în limba română şi în limba engleză. Cei mai buni oratori ai cluburilor din aria H2, câştigători ai primelor două locuri la competiţiile locale, au concurat pentru calificarea la faza pe divizie, ce se va desfăşura în perioada 17-19 aprilie 2015 la Timişoara.

Primul loc la secţiunea de discursuri internaţionale în limba română a fost ocupat de Alin Georgescu, membru al clubului Timişoara Toastmasters, fiind urmat de Paul Bărbulescu, membru al clubului Toastmasters Arad, iar locul III a fost ocupat de Mihaela Tatu, membră a clubului Oradea Toastmasters.

La secţiunea de discursuri internaţionale în limba engleză, Ciprian Bud, membru al clubului Toastmasters Timişoara, a luat primul loc, în vreme ce Ioana Ştef, membră a clubului Oradea Toastmasters a luat locul II. Locul III a fost ocupat de Paul Bărbulescu.

La concursul de evaluări de discursuri în limba română, Răzvan Curcubătă, membru al clubului Timişoara Toastmasters a luat locul I, Paul Bărbulescu a reuşit să obţină locul II, iar Adriana Boţ, membră a clubului Oradea Toastmasters, locul III. Paul Bărbulescu nu s-a lăsat mai prejos nici la ultimul concurs, reuşind să obţină locul I la concursul de evaluări de discursuri în limba engleză. A fost urmat de Ioana Ştef, iar Vitalie Dreglea, membru al clubului Toastmasters Arad a obţinut locul III.

Concurenţii care s-au clasat pe primele două locuri la fiecare secţiune din concurs vor participa la faza pe divizie ce se va desfăşura în perioada 17-19 aprilie, la Timişoara. Ioana Ştef, care a reuşit să se califice mai departe la concursurile de discursuri internaţionale în limba engleză şi evaluări de discursuri în limba engleză, va reprezenta clubul din Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !