S-au ales cu note mai mici la teze!

S-au ales cu note mai mici la teze!
DEVA – Rezultatele în urma celor 257 de contestaţii depuse de elevii claselor a VII-a şi a VIII – a, care au susţinut tezele cu subiect unic în judeţul Hunedoara, i-au dezamăgit pe contestatari.

Majoritatea notelor au fost micşorate cu 0,5 puncte, atât la tezele susţinute de elevii dintr-a VII-a cât şi la cele ale elevilor dintr-a VIII-a. De exemplu, rezultatele obţinute în urma contestaţiilor la teza de matematică pentru clasa a VIII-a au întregistrat 30 de note „noi” mai mici cu 0,5 puncte. Doar 10 au primit în plus 0,5-1 puncte şi una singură a fost majorată cu mai mult de un punct. La aceeaşi clasă, la tezele de la limba română, dintr-un total de 89 de contestaţii, 43 au fost evaluate cu note mai mici cu 0,5 puncte. Cam acelaşi rezultat s-a realizat, în urma contestaţiilor depuse, şi la istorie şi georgrafie.

 

Elevii hunedoreni de clasa a VII-a care au trecut prin focurile tezelor cu subiect unic în luna noiembrie 2007, au depus 17 contestaţii la matematică şi 69 la limba română. În urma reevaluării, 10 teze la matematică şi 31 la limba română, au fost notate cu 0,5 puncte mai puţin faţă de nota contestată. 6 teze la matematică şi 19 la limba română au primit 0,5-1 puncte. Note mai mari, cu mai mult de un punct, obţinute în urma reevaluării tezelor de elevii claselor a VII-a, la nivelul judeţului Hunedoara, s-au înregistrat doar în cazul unei teze la matematică şi 19 la limba română.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !