S-au împărţit locurile

S-au împărţit locurile
ORADEA – Duminică a avut loc în incinta Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Clinic Judeţean Oradea întrunirea publică în vederea alegerii specialităţii şi a centrului de pregătire de către candidaţii care au promovat concursul de rezidenţiat susţinut pe 19 noiembrie.

Anul acesta peste 5.000 de concurenţi s-au confruntat pentru doar 2.100 de locuri. Candidaţii au putut opta în Bihor pentru 53 de locuri, dintre care 3 pe chirurgie generală, 2 pe obstetrică-ginecologie, 2 pe ortopedie, 12 la pediatrie, 7 medicină internă, 7 medicină de urgenţă, 2 la sănătate publică şi management, 13 medicină de familie şi 5 la laborator.

Absolvenţii facultăţilor de medicină care au promovat examenul dar nu şi-au ales duminică locul şi specialitatea, pot depune cereri de confirmare în rezidenţiat de medicină de familie în perioada 27-30 noiembrie, inclusiv la Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, personal sau prin fax la numărul: 021.255.64.06, precizând grupa de specialitate pentru care au candidat. Clasificarea acestor candidaţi se va afişa pe site-ul www.rezidentiat2006.ro, în data de 8 decembrie. Redistribuirea către medicina de familie se va face prin telespeaker, în data de 10 decembrie.

 

Încadrarea pe post

Prezentarea candidaţilor la autorităţile de sănătate publică pentru încheierea formelor de încadrare se va face în perioada 11-22 decembrie. Contractul individual de muncă pe durată determintată se va încheia începând cu data de 1 ianuarie 2007.

Alegerea îndrumătorului de stagiu şi repartiţia pe stagii de pregătire sa va face la nivelul autorităţilor de sănătate publică de care aparţin unităţile sanitare cu care tinerii rezidenţi au încheiat contractul individual de muncă, în data de 10 ianuarie, de la ora 9:00. Stagiul de pregătire va începe la data de 15 ianuarie 2007.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase