S-au „înfruntat” la counter strike

4Comentarii
S-au „înfruntat” la counter strike
ORADEA – Zece echipe orădene de counter strike şi-au măsurat sâmbâtă forţele în lanul organizat de clubul de internet Gaming, de pe strada Gheorghe Bariţiu. Echipele au fost împărţite în două grupe a câte cinci, din care s-au calificat în faza eliminatorie primele două clasate.

„Eu îl văd mai mult ca pe un joc de echipă, în care valorile individuale sunt nule dacă coechipierii nu colaborează bine şi nu se asistă unii pe alţii. Aşa cum a spus şi Spawn, declarat cel mai bun trăgător la counter din lume, în jocul ăsta contează 30% talentul, 60% jocul de echipă şi 10% norocul. Rivalitatea este mare şi ne mai supărăm, dar ne trece repede după o victorie”, destăinuie George Şandor, alias Habba, component al echipei p4a.

La competiţia de sâmbătă a participat şi un „trăgător” în vârstă de numai zece ani, Ionuţ Mihalcea, băiatul moderatorului sportiv de la Antena1, Victor Mihalcea.

„Sunt jucători buni în concurs. Pentru mine e prima dată când particip la un concurs, am jucat mai mult pe internet. Mi se pare greu, dar o să încerc să mă descurc cât mai bine”, spune Ionuţ. „Are voie numai duminica la calculator. Joacă de două luni doar, dar numai duminica. Azi facem o excepţie pentru concurs, dar mâine nu are voie la calculator”, completează Victor Mihalcea.

„Primii adversari au fost buni şi ne-au bătut, dar dacă nu eram crispaţi aveam şanse să câştigăm. Am pierdut la o diferenţă mică de puncte. Suntem bucuroşi că participăm, asta e cel mai important. În formula cu Şerban, Chicea, Ratzy, Rico şi eu jucăm doar de o săptămână, dar ne cunoaştem de vreo cinci ani şi am mai jucat împreună”, povesteşte Alexandru Pereţ, alias Rezi de la echipa Faint.

La finalul competiţiei pe primul loc au terminat cei de la p4a, fiind urmaţi de faint.team şi atw, pe locurile doi, respectiv trei.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor