S-au înţeles cu Liberţ şi Pankler

ORADEA – Diferendul dintre handbaliştii Cosmin Liberţ, Andrei Pankler şi Devid Munea, respectiv conducerea CS Municipal, a fost rezolvat miercuri în mod pozitiv în ceea ce-i priveşte pe primii doi. Conducerea CSM Oradea a rezolvat conflictul cu cei doi handbalişti, nu şi cu Munea.

Liberţ şi Pankler au acceptat propunerea făcută de Comitetul director al CSM, urmând să-şi retragă memoriul prin care solicitau federaţiei să fie declaraţi jucători liberi de contract. Mai mult, Cosmin Liberţ şi-a prelungit contractul cu CS Municipal până în anul 2009.

„Ca în orice negociere, fiecare din părţi a cedat câte ceva, până am ajuns la un compromis. Concret, salariile jucătorilor pe lunile mai şi iunie au fost menţinute la 50% faţă de înţelegerea iniţială, din cauza faptului că echipa a retrogradat. Începând cu luna iulie, jucătorii vor primi 75% din valoarea salariilor, urmând ca restul de 25% să le fie atribuit în cazul realizării obiectivului stabilit, promovarea în Liga Naţională. Liberţ şi Pankler au fost de acord cu această propunere, mai puţin Munea.

Noi regretăm că nu am reuşit să ajungem la o înţelegere cu acest handbalist. I-am spus că avem nevoie în continuare de el, de acel Munea din momentul transferului la CS Municipal”, ne-a declarat Petruţ Drăgan, directorul CSM Oradea.

Conducerea clubului orădean a comunicat federaţiei rezultatul negocierilor cu cei trei handbalişti. În cazul lui Devid Munea, conflictul urmează să fie rediscutat de Comisia de soluţionare a memoriilor din cadrul FR Handbal.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase