S-au mai dat bani pentru Custom Reşiţa

S-au mai dat bani pentru Custom Reşiţa
REŞIŢA – Iar primarul Ioan Popa a invitat pe toată lumea, de la consilieri la reşiţeni, să meargă în număr cât mai mare la eveniment.

Consiliul Local Reşiţa s-a întrunit ieri în şedinţa ordinară în vederea aprobării unui număr de 19 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, la care s-au mai adăugat șase proiecte în regim de urgenţă. Primul punct de pe ordinea de zi a a fost rectificarea bugetului local cu sume pentru implementarea unui sistem de informatizare a administraţiei publice locale, cât şi pentru alocarea unor sume suplimentare, pentru apropiatul Custom Reşiţa 2019, şi anume pentru cazare, sceno-tehnică, instalaţii, generatoare de iluminat şi multe alte lucruri care implică organizarea unui astfel de eveniment, în total fiind nevoie de încă 17 mii de lei.

Primarul Reşiţei, Ioan Popa, a făcut un apel către consilierii locali să achiziţioneze abonamente la Custom Reşiţa, să vină cu cei apropiaţi, cu prietenii, făcând menţiunea că aceste abonamente sunt pentru o scurtă perioadă la promoţie, adică la preţul de 200 lei. Municipalitatea dă asigurări că nu vor exista invitaţii gratis la acest eveniment pe care Reşiţa îl va găzdui în perioada 5-7 iulie.

Tot în şedinţa de luni, unul din proiectele de hotărâre introdus în regim de urgenţă a vizat aprobarea Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tennico-economici pentru alimentarea cu apă şi canalizare (extindere reţele) în zona turistică a staţiunii Secu, precum şi accesul nemonitorizat spre zona de agrement, subiect asupra căruia vom reveni.

Nicoleta Moraru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !