Să fii politicos nu e o ruşine!

Să fii politicos nu e o ruşine!
DEVA – Politeţea, ca modalitate de respect a drepturilor persoanelor cu care interacţionăm, a fost tema prezentată la o şcoală din Deva.

Ziua Internaţională a Salutului a fost marcată, ieri, de poliţiştii hunedoreni la Şcoala Generală „Octavian Goga” din Deva. Acţiunea, organizată de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul I.PJ. Hunedoara în colaborare cu biblioteca şcolii, a antrenat peste 120 de elevi din şapte clase de gimnaziu, însoţiţi de profesorii lor.

Şcolarii au avut astfel ocazia să afle amănunte interesante despre istoria salutului şi semnificaţia acestuia în diferite culturi şi chiar să îşi arate calităţile de poligloţi, salutând în limbi diferite din spaţiul european şi nu numai.

Subinspectorul de poliţie Ovidiu Illeş, ofiţer de prevenire în cadrul I.P.J. Hunedoara, a subliniat – printr-o relatare a unei experienţe profesionale directe – faptul că respectarea legii conferă persoanei umane posibilitatea de a-şi putea saluta semenii cu demnitate şi onoare.
Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase