„Sa ne continuam victoriile”

Seria de vis a echipei CSM Oradea continua. Dupa victoriile cu Dinamo Bucuresti, BCM Târgu Mures si Elba Timisoara, elevii antrenorilor Kósa Zoltán s-au deplasat la Iasi, pentru partida cu CSM. Baschetbalistii oradeni au obtinut un nou succes, obtinând victoria cu scorul de 87-68, dupã un meci viu disputat.

Oaspetii au detinut initiativa în permanentã pe tabela de marcaj, dar iesenii n-au cedat, oferind o replicã dârzã, în special în primele douã „sferturi”. Orãdenii au câstigat si a treia reprizã, având un avans de opt puncte înaintea ultimului „sfert”, scor 59-51. CSM Oradea a dominat categoric cea de-a patra reprizã, reusind sã se distanteze si sã obtinã victoria la un scor concludent.


Antrenorul Kósa Zoltán a tinut sã remarce evolutia întregii echipe. MVP-ul partidei a fost din nou cãpitanul CSM Oradea, Veres Attila, la fel ca în meciul precedent, cu Elba Timisoara. Foarte bine a evoluat si Djordjo Djordjic, care a fost cosgeterul întâlnirii, cu 30 de puncte marcate.


„Suntem la al patrulea meci consecutiv câstigat si ne continuãm seria succeselor. Am început cu acea victorie nesperatã cu Dinamo, care echivaleazã cu un succes în deplasare. Au urmat victoriile cu Târgu Mures si Timisoara, considerate normale. Mã bucur mult pentru succesul de la Iasi, care demonstreazã cã rezultatele noastre nu sunt întâmplãtoare.

Ne asteaptã un meci foarte greu pe teren propriu, cu Gaz Metan. Trebuie sã fim atenti, pentru cã ar fi mare pãcat sã ne împiedicãm acasã, în fata propriilor suporteri. Este un meci pe care trebuie sã-l câstigãm, la fel ca si cel de peste douã sãptãmâni, cu Rapidul. Eu sper si îmi doresc sã ne adãugãm alte douã victorii în clasament, în urmãtoarele douã etape”, ne-a declarat antrenorul Kósa Zoltán.


CASETA TEHNICÃ


CSM Iasi – CSM Oradea 68-87 (19-21, 14-15, 18-23, 17-28)
CSM Oradea: Veres 27, Nemanja 16, Bilbija 7, Betea 2, Viciu 5, Djordjic 30. Antrenor: Kósa Zoltán
Arbitri: Mircea Serban (Pitesti), Gabriel Rãceanu (Bucuresti), Bukaresti László (Târgu Mures). Observator FRB: Ion Breza (Bucuresti)

Gavril Nutiu