„Să nu-şi facă imagine pe seama FC Bihor”

11Comentarii
„Să nu-şi facă imagine pe seama FC Bihor”
ORADEA – După meciul Steaua – UTA, desfăşurat pe Stadionul Municipal, atacurile preşedintelui PNG Oradea, Călin Raita, asupra preşedintelui FC Bihor s-au înteţit.

Considerând că acesta a întrecut orice limită şi că vizează doar să-şi facă imagine politică şi campanie electorală pe seama FC Bihor, Toth Ardelean Alexandru a ieşit la rampă, desfiinţând acuzaţiile lui Raita.

„Nu mai puteam accepta unele dezinformări apărute pe plan local. În primul rând, vreau să spun că meciul cu Steaua nu a fost organizat să-şi facă nimeni imagine politică. Meritul cel mai mare că acest joc s-a disputat la Oradea îi revine domnului Sandu Boc.

Călin Raita nu a făcut nici un fel de lobby, aşa cum se laudă. O altă aberaţie spusă de acesta e că noi am fi udat terenul în dimineaţa jocului. Da, terenul a fost udat, dar de Dumnezeu care a dat ploi multe în acele zile. Toată instalaţia de irigare e încă în magazie, nu a fost scoasă.

Să prezinte caseta şi fotografiile cu care se tot laudă. A mai spus că i-am cerut bani să cumpăr arbitri, lucru complet fals. În perioada când şi-a anunţat intenţia de a cumpăra clubul, iar noi eram în criză financiară, i-am solicitat să achite el baremul de arbitraj.

Nimic mai mult. M-a durut că a afirmat că domnul primar mi-a cerut să nu-i dau bilete la meci. Chiar nu are primarul altceva de făcut decât să-l preocupe cine primeşte bilete la meciul Stelei? Mă doare că face acuze pe nedrept şi că loveşte în FC Bihor.

Să ne lase în pace şi să nu-şi facă campanie electorală pe seama FC Bihor. Îl rog să-şi ceară public scuze, dacă nu vom face paşii următori”, a precizat Toth, lăsând impresia că urmează să-l acţioneze în instanţă pe Călin Raita.

Preşedintele FC Bihor a mai dezvăluit că are un CD de o oră şi 14 minute pe care este înregistrarată o discuţie cu Raita. „Să vedem cine pică, dacă o fac publică”, a ameninţat Toth.

Teodor Biris11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor