„Să nu stricăm ce am făcut bun”

„Să nu stricăm ce am făcut bun”
ORADEA - Vremea urâtă din ultima perioadă, meciurile jucate de FC Bihor II şi fetele de la Motorul şi-au pus amprenta în mod negativ asupra terenului principal de la Stadionul Municipal. Arat de crampoane şi îmbibat cu apă, terenul este menajat acum, întrucât fotbaliştii de la FC Bihor se pregătesc pe „sintetic” sau la Borş.

„Mă îngrijorează starea terenului. De două săptămâni nu ne-am antrenat pe el, dar arată mizerabil. Sunt convins că după 20-30 de minute de joc va deveni impracticabil, iar echipa care va trebui să construiască va fi dezavantajată. Ne va fi greu pentru că nu avem jucători de angajament pe atac, deoarece Lukacs este ieşit din formă, iar Ryan nu confirmă. Sunt convins că FC Târgovişte vine cu gândul să nu piardă şi trebuie să fim foarte atenţi, pentru a nu strica ce am făcut bun în ultimele etape”, spune antrenorul Silaghi.

Meritul lui Cosma”
Tehnicianul atribuie meritul principal la golul de la Turda lui Claudiu Cosma. „S-a pedalat prea mult pe ideea că a fost autogol cu Arieşul. Chiar şi dacă mingea nu îl atingea pe Paşca ar fi intrat in poartă. Şutul a fost puternic, mingea nici nu s-a rotit, doar şi-a schimbat puţin direcţia. Meritul este al lui Cosma”, susţine Silaghi.
În raportul de joc, arbitrul Radu David l-a trecut ca marcator pe Paşca.
Despre fundaşul stânga adus de la CF Sibiu, antrenorul orădean are numai cuvinte de laudă: „Cosma este un jucător care a confirmat. Un băiat care are o mentalitate deosebit de sănătoasă. Îl consider un transfer reuşit. La acest capitol pot să-i adaug pe Săndulescu, Ambruş, Bucur şi Mihu, jucători care au devenit titulari. Şi Opriceană a confirmat, dar el a fost mai mult accidentat. Avem o echipă tânără, care va mai avea fluctuaţii în evoluţii, dar încet se încheagă şi devine una de care se va ţine cont”.

„Să terminăm pe plus”
Silaghi consideră că este un dezavantaj că meciul cu Târgovişte se desfăşoară duminică, de la ora 14: „Ne afectează prin prisma faptului că urmează o deplasare lungă la Caracal, pentru etapa intermediară de miercuri. Practic, toată săptămâna viitoare vom fi excursionişti, iar sâmbătă jucăm acasă cu CFR Timişoara. Trebuie să fim foarte atenţi cum vom face recuperarea”.
Dorinţa antrenorului este ca la finalul sezonului, care include şi primele două etape din retur, FC Bihor să fie pe plus în clasamentul adevărului.

Teodor Biriş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase