Să protejăm mediul de Ziua Pământului!

Reactualizat la:
Să protejăm mediul de Ziua Pământului!
Ziua Pământului a fost propusă a fi celebrată încă din 1970, când senatorul american Gaylord Nelson a atras atenția asupra schimbărilor climatice prin care trece planeta, reușind să declanșeze numeroase manifestații ecologiste.

În acest an se împlinesc 10 ani de când Organizația Națiunilor Unite a declarat ziua de 22 aprilie sărbătoare oficială a planetei Pământ și dorința oamenilor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat.

Liceul Teoretic Lucian Blaga a marcat Ziua Pământului, una dintre cele mai importante evenimente din calendarul ecologic, prin realizarea de materiale informative ( afișe, desene, colaje), ghicitori, vizionarea de power point-uri cu informații despre Terra, interpretarea unei scenete în scopul schimbării comportamentului și stilului de viață pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător și o acțiune de plantare de flori în parcul școlii.

La această activitate au participat elevi din clasele a VIa B, a VIIIa A, a Xa A, a Xa C, coordonați de profesoarele Șchiop Felicia, Cioară Ancuța și Avram Cayetana. Pentru a dezvolta spiritul de responsabilitate și implicarea tinerilor pentru protejarea mediului au fost prezenți ca invitați și micii ecologiști din grupa mijlocie A de la Grădinița 20 alături de doamnele educatoare Lucus Crina și Șchiopu Carmen.

În încheiere doamna prof. Șchiop Felicia a dorit să reamintească elevilor că trebuie să adopte un comportament pozitiv și responsabil față de natură pentru a avea o planetă curată, sănătoasă, armonioasă.

Prof. Șchiop Felicia0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !