Să zică publicul dacă vrea muzică

133Comentarii
Patronii orădeni de cluburi refuză să stea cu mâinile în sân în faţa proiectului de regulament recent iniţiat de Primărie, care le va afecta serios activitatea şi profiturile.

Întruniţi pentru stabilirea unei strategii comune de operare în situaţia dată, aceştia au decis că pentru început, cel puţin, este necesar un sondaj de opinie în rândul clienţilor lor, pentru a aproxima cât mai exact numărul susţinătorilor pe care îi au în încercarea de „a negocia” cu Primăria anularea prevederii conform căreia muzica din cluburi ar trebui oprită la ora 23:00.

Distracţie cu sincope

„Am decis că prima etapă de parcurs este sensibilizarea clienţilor”, spune Răzvan Moş, reprezentant al Chanson Cafe. Astfel, patronii sunt decişi să le ofere clienţilor lor o mică mostră de linişte, după modelul pe care Primăria vrea să-l instituie prin contestatul regulament. „În fiecare seară, la ora 23:00, în fiecare club se va opri muzica şi clienţii vor fi informaţi că, în cazul în care regulamentul Primăriei va trece de Consiliul Local, aşa vor arăta toate serile în oraş, în cluburi”, spune acesta.

Concomitent, la barurile din cluburi există un mic formular prin care clienţii sunt întrebaţi dacă susţin sau nu oprirea muzicii la ora 23:00. „În formular este câte o căsuţă cu variantele de răspuns da şi nu, şi una cu coordonatele personale ale fiecăruia. Am primit şi răspunsuri afirmative, şi negative”, spune patronul.

În strategia de acţiune pe termen mai lung, patronii au stabilit că este necesar să depună la Primărie câteva adrese prin care amendează regulamentul, dar şi un marş de protest menit să atragă atenţia aleşilor locali asupra impactului pe care viitorul lor vot îl are în oraş.

Cristina Ghilea133Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor