Saguna: Sfintele Pasti in suflet de copil

Reactualizat la:
Saguna: Sfintele Pasti in suflet de copil
Copiii abandonaţi şi cei din Centrul de Plasamnet nr.2, beneficiarii proiectului CT Saguna.

Voluntariatul este atitudinea viitorului. Aceasta este convingerea profesorilor şi elevilor de la Colegiul Tehnic Andrei Saguna. În virtutea acestui fapt, începând din acest an şcolar, în cadrul CT Andrei Saguna s-a implementat Strategia Naţională de Acţiune Comunitară.

„Scopul SNAC este acela de a încuraja elevii să se dedice activităţilot desfăşutrate cu persoane aflate în dificultate, în scopul susţinerii procesului de integrare socială a acestora precum şi de dezvoltare educaţională personală, implicarea copiilor şi adulţilor cu nevoi speciale, a cadrelor didactice, a elevilor şi a altor voluntari în cadrul unor proiecte ce vor fi realizate în echipă. In cadrul CT Andrei Saguna am astabilit un calendar de activităţi prin realizarea unui acord de parteneriat cu Centrul de Plasament nr.2 din Oradea. ”, spune Ildiko Biro, responsabil în relaţii cu mass media. Una dintre acţiuni a avut loc joi.

Elevii de la Saguna au donat haine

«În cadrul Campaniei „Sfintele Paşti în suflet de copil”, 22 de saci cu obiecte de îmbrăcăminte şi jucării au fost donaţi Centrului de Plasament nr 2.», spune profesorul Ramona Chişiu, coordonator SNAC. În cadrul acţiunii s-au implicat activ şi directorul Antiana man, care a fost receptivă şi deschisă în realizarea proiectului, dar şi cadrele didactice Silvia Maliţa, Dan Chişiu şi Simona Lăcătuşu. „Festivalul legumelor donate” ai cărui beneficiari au fost şase elevi din Saguna, „Eu pot, poţi şi tu!”, în cadrul căruia a fost achiziţionat un aparat de mărit litere pentru un copil de la Şcoala Dacia, Cititor vs cinefil au fost doar câteva dintre acţiunele derulate în cadrul SNAC.

V.B.

Din dragoste pentru copiii abandonati0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !