Sala de evenimente CASTELLO! (P)

Reactualizat la:
Sala de evenimente CASTELLO! (P)
Castello este un centru pentru evenimente ce oferă o nouă dimensiune luxului şi a serviciilor de calitate.

Cu arhitectura sa impresionantă, Castello este o locaţie destinată exclusiv evenimentelor pentru ceremonii şi recepţii de nuntă, baluri de absolvire şi botezuri.

Meniurile atent pregatite de cel mai bun Executive Chef din oraş, sunt menite să satisfacă cele mai exigente gusturi. Meniurile sunt pregatite în bucataria proprie cu pasiunea şi rigoarea gustului desăvărşit. Astfel, Castello este reperul rafinamentului gastronomic.

Castello vă dezvăluie rafinament, stil şi eleganţă asemenea unui vechi castel franţuzesc. Doar aici puteţi resimţi atmosfera de poveste “la belle epoque”, completată de tablouri şi coloanele impresionante.

Echipa Castello se dedică în totalitate organizării şi desfăşurării evenimentului dumneavoastră, astfel încât acesta să devină unul unic, o noapte de basm.

Pentru ca vrem să fim cât mai aproape de d-stră la trecerea dintre ani, Castello organizeaza cel mai îndrazneţ revelion. Sub conceptual EYES WIDE SHUT PARTY, vă invităm să petreceţi un revelion exclusivist. Unde arta culinară şi băuturile rafinate sunt imbinate de un program artistic de excepţie cu muzica live şi multe alte surprize, urmat de un grandios foc de artificii.

Castello, destinaţia exclusivă a evenimentelor speciale.

Pentru mai multe detalii ne găsiţi pe www.castello-events.ro