Sala de sport a Colegiului Național Emanuel Gojdu, reabilitată

În şantier
În şantier
Primăria Oradea continuă lucrările de reabilitare a sălii de sport a Colegiului Național Emanuel Gojdu.

Firma SC Constructorul Sălard a desfăcut tencuiala și a curățat zidăria din cărămidă pe pereții sălii dinspre sensul giratoriu, urmând ca în cadrul lucrărilor să fie refăcuţi pereţii cu o tencuială specială, se vor reface profilele și se va trece la vopsirea pereților.

În cursul anului trecut, la sala de sport de la Colegiul Național Emanuil Gojdu s-au executat lucrările de reparații capitale, acestea constând în: desfacerea totală a tencuielilor exterioare și interioare, refacerea acestora, aplicarea soluțiilor tehnice pentru diminuarea efectelor umidității la fațade, tratarea zidăriei cu soluții pentru îndepărtarea sărurilor, reparații la elementele componente ale șarpantei, izolarea planșeului sălii cu un strat de vată bazaltică cu folie de aluminiu, raşchetarea și ceruirea pardoselii din parchet, refacerea planșeului și a scării interioare, repararea ușii exterioare din lemn, repararea tâmplăriilor metalice exterioare și dublarea lor cu tâmplarie din lemn stratificat, refacerea în totalitate a instalațiilor interioare sanitare, încălzire și electrice și execuția zugrăvelilor cu vopsea silicatică.

Valoarea totală a lucrărilor este de 758.880,00 lei (TVA inclus), lucrările de reabilitare a fațadei urmând să fie finalizate până la începerea noului an școlar.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !