Sala Eternit Congips se va închide

Sala Eternit Congips se va închide
ORADEA – „Leagănul tenisului de masă orădean”, cum o denumeşte Varga Arpad, sala Congips (fostă Eternit) îşi va schimba destinaţia începând cu data de 1 decembrie.

După circa 30 de ani în care a fost folosită pentru tenis de masă, sala va fi închiriată în alte scopuri, pentru a scoate profit. În aceste condiţii, copiii care activau la CS Iris Team vor rămâne pe drumuri, plus cei 17 adulţi care participau la Campionatul naţional al amatorilor. Preşedintele clubului orădean, Varga Arpad, a încercat să găsească un alt spaţiu în care să fie montate mesele de tenis, pentru ca Iris Team să nu dispară definitiv, însă nu a găsit, cel puţin deocamdată, nici o rezolvare.

„Am încercat să găsim o variantă, să ne continuăm activitatea în alt amplasament. Din păcate nu am reuşit, pentru că nu sunt spaţii disponibile şi nu există nici un interes prea mare. Am dorit chiar să ne construim noi o sală, dar pe terenul vizat a început să se monteze o conductă de termoficare. Dacă nu vom găsi nici o altă variantă, vom fi nevoiţi să desfiinţăm clubul. Nu am cerut imposibilul, ci doar un spaţiu în care să putem monta trei mese.

E păcat ca după atâţia ani, oraşul Oradea să rămână fără o sală de tenis de masă, mai ales că Oradea are un renume semnificativ în acest sport”, ne-a declarat cu amărăciune Varga Arpad.

Teodor Biris0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase