Sala: „Nu este moftul nimănui”

4Comentarii
Ioan Sala
Ioan Sala
Biletele s-au scumpit la FC Bihor, dar rămâne avantajoasă varianta abonamentului.

Membru în Adunarea Generală a Acţionarilor CS FC Bihor, salontanul Ioan Sala, a organizat joi o conferinţă de presă în care a dorit să explice iniţiativa de dublare a preţului biletului la meciurile de acces ale FC Bihor. „Nu este un moft al nimănui, dar nu se mai poate aşa. La meciul cu Jiul am avut încasări totale de 4.895 lei, în condiţiile în care cheltuielile de organizare a jocului s-au ridicat la 9.719 lei. Rezultă pierderi de 4.824 de lei noi la un singur joc, ceea ce e prea mult. În această situaţie orice club care se respectă trebuie să ia măsuri”, a explicat Sala. În afara dublării costului biletului, Ioan Sala a mai propus ca numărul stewarzilor de la firma de pază să fie în conformitate cu gradul de risc al jocului, iar lângă aceştia va fi adus personal de la Poliţia Comunitară., astfel încât cheltuielile să scadă până la 1.000-1.200 de lei, de la circa 4.000 lei. Firma Transilvania Security a refuzat acest lucru, considerând că numărul de 12 stewarzi solicitat de FCB este prea puţin şi că numărul ideal este de 25. În aceste condiţii, firma a solicitat rezilierea contractului, mai ales că FC Bihor are datorii neonorate din perioada fostei conduceri de circa 60.000 lei.

Abonament ieftin

Sala mai doreşte o compensare şi în ceea ce priveşte serviciul de ambulanţă, în plan fiind o colaborare cu Spitalul Pelican. Prin această iniţiativă, membrul AGA speră ca suma necesară organizării unui joc să scadă până în jur de 6.100 de lei, iar veniturile din bilete să crească. „Suporterii adevăraţi trebuie să înţeleagă perioada dificilă şi să sprijine clubul prin acel bilet de meci. A existat pericolul ca echipa să fie înscrisă în Liga a III-a, nu e uşor. Mi-aş dori să fie 2000-2.500 de plătitori, iar diferenţa rămasă de la cheltuielile legate de organizare să fie virată fotbaliştilor sub formă de prime de joc”, spune Sala, care consideră că prima de victorie de 450 de lei este mult prea mică pentru a face performanţă.

Suporterii au şi varianta abonamentului, ce pare mult mai avantajoasă. Astfel, pentru întreg campionatul (17 jocuri acasă), la peluze şi tribuna I costă doar 50 lei, o medie de circa 3 lei pentru un meci, la tribuna 0 costă 150 lei (8,8 lei pe meci), iar la tribuna oficială 200 lei (11,7 lei pe meci). Până acum s-au vândut doar cinci abonamente, alte 110 fiind vândute de vicepreşedintele Adrian Alexandrescu în cercul de prieteni. Conducerea clubului a decis ca abonamentele să mai fie comercializate până înaintea jocului cu Mureşul Deva, programat în 12 septembrie. Abonamentele pot fi cumpărate la sediul clubului din strada Iosif Vulcan, nr. 11.

Teodor Biris4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor