Sala Polivalentă, în grafic

Sala Polivalentă, în grafic
REŞIŢA – Lucrările de reparaţii capitale la Sala Polivalentă se derulează conform ultimului grafic stabilit de comun acord de proiectant, constructor şi beneficiar. De reţinut, pe parcurs au apărut multe lucrări în plus, care nu erau prevăzute la început.

Dintre acestea, cele mai importante sunt aripile laterale, pereţii laterali, cu antifonarea lor. Toate completările au fost aprobate într-una din ultimele şedinţe ale Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Este vorba de un buget suplimentar care se ridică la aproximativ 20 de miliarde lei. Cu alte cuvinte, investiţia a ajuns la circa 50 de miliarde de lei. Dacă nu chiar mai mult.

Aşadar, s-a făcut acoperişul, s-a montat tâmplăria. Faţada este aproape terminată, iar compartimentarea fostului sediu al Teatrului „G.A. Petculescu“, şi a tribunei oficiale cu aproximativ 100 de locuri, sunt în faza finisărilor.

În plus a apărut şi vopseaua antifoc. Pentru că, în spaţiile unde este aglomerare de persoane, obligatoriu trebuie aplicată pe structura spaţială şi această vopsea antifoc, scheletul metalic urmând să reziste încă 60 de minute, pentru evacuarea sălii în caz de incendiu.

„Acum se lucrează în paralel la pereţi, faţadă, la grupurile sanitare pentru public, de la subsol, plus unele demolări de pereţi la subsol, pentru asigurarea unui spaţiu de depozitare a aparatelor de gimnastică, ne-a declarat Ciprian Făgăraş, şeful punctului de lucru, al S.C. Consproiect Reşiţa. Se lucrează la inelul de apă al polivalentei“.

În ceea ce priveşte termenul de finalizare a lucrărilor, dacă nu vor mai apărea surprize, se speră ca inaugurarea Sălii Polivalente să aibă loc cel târziu la începutul lunii iunie 2007.

Marius Moraru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !