Salvaţi de repriza a doua

Salvaţi de repriza a doua
În ultimul meci de pregatire din acest an, FC Bihor a învins Lotus Baile Felix cu scorul de 4-1 (0-1). Divizionara C a evoluat mai bine în prima repriza, înscriind si un gol, în minutul 16, prin Morna, care a reluat în plasa o minge centrata de Ember.

Lucrurile s-au schimbat în partea a doua, când FC Bihor a controlat jocul si a marcat de patru ori. Sârbul Strapak a egalat, în minutul 49, cu un sut de la zece metri trimis la coltul scurt. În minutul 69, oradenii au trecut în avantaj: lovitura libera indirecta de la marginea careului, Szelesi a miscat mingea pentru Lazar, al carui sut puternic de la 17 metri a intrat sub transversala.

Rusul Bukleyev si-a trecut numele pe lista marcatorilor, reluând în plasa o minge revenita din bara transversala (’77). Cu sapte minute înainte de final, Gongolea a reusit un gol foarte spectaculos, reluând mingea din „semifoarfeca” sub transversala.


Au evoluat echipele


FC Bihor a început meciul cu Mindileac – Fl. Lazar, Deriglazov, Luput – Achim, Bukleyev, Strapak, Sfârlea – Lupascu, Zelencz, Szelesi. Au mai jucat Dobre – Cisteian, Gongolea, Cr. Munteanu si Popescu.


Divizionara C Lotus Baile Felix a mizat pe Câmpan – Anton, Pavel, Budau, Farcuta, Letan, Pup, Todea, Gabor, Ember, Morna. Au mai evoluat: Marusca – Cipau, Iuhas, Pocean, Toth, Peret, Madar, Hora, Ienciu si Butuc.


Antrenorul Ion Marin i-a testat în acest joc pentru ultima oara pe Deriglazov, Bukleyev (Krylya Sovetov Samara), Strapak (Wloclavek), Zelencz (FC Baia Mare) si Szelesi (Lotus Felix). Din cei cinci jucatori, tehnicianul a spus ca doar Bukleyev, Strapak si Szelesi ramân în vederile lui. „Sunt jucatori care au demonstrat unele calitati. Ramâne de vazut ce ar presupune transferul lor la Oradea”, a spus „Sapaliga”.


Satmareanu la Cluj


Presedintele FC Bihor a fost miercuri la Cluj, unde a purtat discutii cu Iuliu Muresan, presedintele divizionarei A CFR, pentru cedarea unor jucatori. La Oradea ar putea ajunge, sub forma de împrumut, atacantul sârb Sead Bruncevici (28 ani), portarul Emil Stef (26 ani) sau fundasii Gabriel Bâcnean (21 ani) si Dorin Toma (28 ani), fotbalisti care nu mai intra în vederile antrenorului Dorinel Munteanu.


Într-o alta ordine de idei, de vineri fotbalistii vor intra în vacanta. Reunirea lotului este programata pentru data de 9 ianuarie. Dupa reacomodarea cu efortul, lotul FC Bihor va pleca în doua stagii de pregatire, la Sinaia, respectiv în Ungaria, la Tiszaujvaros.

Teodor Biris