Sancţiuni evitate

Sancţiuni evitate
ORADEA - Delegaţia social-democrată în PE consideră că PSD a avut un rol esenţial în evitarea aplicării sancţiunilor prevăzute de clauzele de salvgardare.

„Prin solicitarea şi susţinerea restructurării guvernului Alianţei DA, prin eliminarea PD de la guvernare şi, în special, a miniştrilor care gestionau deficitar şi subiectiv domeniile sensibile ale agriculturii şi justiţiei, PSD a permis îmbunătăţirea situaţiei în domeniile supravegheate de UE”, se arată în comunicatul transmis de Elena Dociu, asistentul europarlamentarului Alexandru Athanasiu.

În document se mai arată că europarlamentarii PSD observă în acest context că în perioada de redactare a raportului, principalele acuze care au creat pericolul activării clauzelor de salvgardare şi sancţionării României au venit tocmai din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei.

„Eurodeputaţii social-democraţi au făcut eforturi considerabile spre a demonstra caracterul nefondat, populist şi politicianist al acestor acuze”, se mai arată în comunicat.

Anghel Georgiana0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase