Sandu pregateste alte amicale

Reactualizat la:
Sandu pregateste alte amicale
Într-un comunicat al FR de Fotbal, semnat de preşedintele Mircea Sandu, se arată că se duc tratative pentru un meci sau două amicale cu Cote d’Ivoire, Argentina, ambele calificate la turneul final al CM 2006.

În comunicatul FRF se precizează că FRF “a fost obligată să caute soluţii pentru menţinerea în activitate” a echipei naţionale, după ratarea calificării la CM 2006, datele oficiale FIFA pentru barajele de calificare la CM 2006 fiind 12 şi 16 noiembrie.

Astfel, FRF a demarat tratative cu Cote d’Ivoire, Argentina, Danemarca, Grecia şi Ungaria pentru unul sau două meciuri amicale, în cazul în care România nu va mai participa la turneul din Iran (LG Cup, 11-13 noiembrie), decizie ce îi revine Ministerului Afacerilor Externe.

“Ţinând seama de participarea echipelor româneşti în Cupa UEFA, de solicitările acestora privind menajarea jucătorilor lor susceptibili de a fi selecţionaţi, precum şi de faptul că la echipa naţională vor fi convocaţi şi jucători care activează în campionatele altor ţări, pentru evitarea eforturilor de deplasare, FRF a optat pentru disputarea de jocuri în România sau în ţări mai apropiate geografic”, se arată în comunicatul remis de Federaţia de Fotbal.

Onlinesport.ro