Sandu: “Stoica trebuia arestat”

Reactualizat la:
Sandu
Sandu
Ultimele ispravi ale lui Mihai Stoica i-au scos din sarite pe sefii fotbalului romanesc, dar si pe reprezentantii autoritatilor statului.

Marti, la sediul FRF, a avut loc o intalnire intre reprezentantii cluburilor mari din tara si autoritatile statului, pentru a gasi solutii de combatere a violentei pe stadioane.

Cand in discutie a fost adus numele managerului general al Stelei, Mircea Sandu, presedintele FRF, a luat foc: “Mihai Stoica trebuia arestat! Magaru’ asta era condamnat pe loc in Belgia!”.

Daniel Georgescu, seful Jandarmeriei Bucuresti, a fost la fel de acid: “Mihai Stoica e un tip conflictual, e o bomba cu neutron pe stadioane!”.

Masuri de securitate sporite

Jandarmeria va întări măsurile de securitate pe stadioane şi va conlucra mai strâns cu reprezentanţii cluburilor sportive pentru prevenirea manifestărilor huliganice ale suporterilor agresivi care vor risca să cunoască rigorile legii, a declarat, marţi seară, gen. Olimpiador Antonescu, şef de Stat Major şi adjunctul Inspectorului General al Jandarmeriei Române.

Anunţul a fost făcut la încheierea unei întâlniri între reprezentanţi ai conducerii Jandarmeriei, Federaţiei Române de Fotbal, Ligii Profesioniste de Fotbal, cluburilor de fotbal din Capitală, care a avut ca scop identificarea celor mai eficiente modalităţi menite să contribuie la organizarea şi desfăşurarea în condiţii de normalitate şi deplină securitate pentru participanţii la meciurile din cadrul Campionatului Naţional de Fotbal, ediţia 2006-2007.

Reprezentanţii Jandarmeriei au propus întărirea măsurilor de securitate în stadioane atât prin existenţa la scară mai mare a supravegherii electronice cât şi prin îmbunătăţirea infrastructurii stadioanelor.

Directorul adjunct al Direcţiei Generale al Jandarmeriei Municipiului Bucureşti, col. Daniel Georgescu a propus crearea unor structuri de legătură între reprezentanţii Jandarmeriei şi cei ai galeriilor de suporteri pentru a-i identifica pe cei care se dedau la acte de violenţă.

Col. Georgescu a mai spus că, deşi Jandarmeria a avut grijă să trimită de fiecare dată listele cu suporterii scandalagii, niciodată cluburile nu s-au constituit în parte civilă împotriva celor care le-au distrus stadioanele.

Suporterii agresivi pot distruge imaginea unui club atât prin distrugerile provocate pe stadion sau în afara lui cât şi prin sancţiunea pe care o poate primi clubul ca urmare a “prestaţiei” unei galerii violente, a precizat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului Dinamo Nicolae Badea a subliniat că nici unul dintre reprezentanţii clubului amintit “nu este dispus să plătească pentru comportamentul unor oameni faţă de care acest club sportiv nu are nicio responsabilitate directă”.

Badea a spus că infrastructura stadioanelor este precară şi nu oferă siguranţă celor care vin pe stadioane cu familia doar pentru spectacolul sportiv. Totodată, preşedintele CA al clubului Dinamo a recunoscut că în ultimii ani fotbalul este din ce în ce mai mult asociat cu persoane certatea cu legea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !