Sânge la „Provocarea Şteiului”

8Comentarii
K1
K1
Şteiul a găzduit sâmbătă seara o gala indedită de kick-boxing care s-a derulat după regulile binecunoscutului K1. Organizatorii evenimentului au fost Clubul CS „Crişul Negru” Ştei, prin antrenorul profesor Alin Paşca, Primăria Oraşului Ştei şi Casa de Cultură a oraşului, care a şi găzduit efectiv competiţia.  Sange la `Provocarea Steiului` II Sange la `Provocarea Steiului` III
Video 1 VideoVideo 2 VideoVideo 3 Video

 Gala „Provocarea Şteiului” a adunat la start, pe lângă aprigii loocalnici, sportivi din Oradea, Râmnicu Vâlcea, Timişoara şi Bucureşti. Spectatorii au avut parte de un spectacol de zile mari în care sportivii au dovedit atât dorinţă cât mai ales un fair-play de invidiat.

Gală însângerată

Medicii prezenţi la eveniment au avut o seară plină, aproape fiecare din cele 10 meciuri fiind punctate de intervenţia acestora. Cu toate că gala a început cu două meciuri demonstrative, de box şi kick-box juniori, şi de abia după ce publicul s-a încălzit au intrat în ring luptătorii anunţaţi.

Încă de la primul meci sângele a început să curgă, orădeanul Daniel Vancea însângerându-l pe localnicul Vlad Dascălu.

Acelaşi film l-a avut şi cea de-a doua înfruntare între Mihai Toderici şi Mădălin Petruse, ambii localnici din depresiunea Beius, care a fost echilibraţi, dar Toderici a părăsit ringul sângerând.

Primul knock.out a fost înregistrat în timpul celui de-al treilea meci, când orădeanul Paul Creţiu l-a trimis la podea pe petroşăneanul George Dănescu. Un moment mai uţin plăcut a fost cel în care Alexandru Vasile, din Bucureşti, a fost obligat de reguli să abandoneze lupta cu Laurenţiu Bălan din Râmnicu Vâlcea, datorită unei sângerări.

Spectacol de zile mari

Gala a fost un eveniment de zile mari, determinarea luptătorilor ţinând publicul în picioare, iar partida dintre Laviniu Calotescu, din Timişoara, şi localniculCosmin Cricleviţi a fost unul de infarct. Favoritul publicului fiind la un pas de a pierde lupta datorită unei sângerări la cap. În ciuda acestui aspect Cricleviţi a strâns din dinţi şi a reuşit să se impună la puncte în faţa timişoreanului.

La fel de incitantă dar cu mult mai scurtă a fost lupta dintre moldoveanul Petre Vasluianu şi Gheorghe Toderici. Acesta din urmă a dat dovadă de multă determinare, pe lângă faptul că a fost superior atât tehnic cât şi fizic, şi a reuşit să îţi trimită adversarul în lumea viselor încă din prima repriză.

Cu toate că nu este localnic Adrian Maxim a reuşit să ajungă la inimile şteienilor prin stilul său provocator la adresa adversarului, care le-a reamintit spectatorilor de faimosul Ray Sefo.

Apogeul galei a fost atins la partida dintre Sergiu Maxim, din Timişoara, şi şteianul Sorin Vesa. Şteianul, având în spate toată sala, a reuşit să se impună graţie unei tehnici de picioare superioară, în ciuda faptului că se lupta cu un adversar mai masiv.

La finalul galei toţi participanţii au primit diplome, medalii şi cupe din partea organizatorilor prin intermediul primarului Ioan Lucaci şi a fostul director al Direcţiei Judeţene pentru Sport Bihor, Ionel Bungău.

Taguri: , , , , ,


8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor