Sanse de angajare in judetul Bihor

Sanse de angajare in judetul Bihor
Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru ingineri, muncitori în confecţii şi montatori subansamble.

339 de locuri de muncă sunt disponibile la AJOFM Bihor în prezent. Dintre acestea, cele mai multe – 273 se află la Agenţia Locală Oradea.

Astfel, persoanele cu studii superioare au de ales dintre 25 de oferte: majoritatea sunt pentru ingineri: proiectant, producţie, mecanic, electroenergetică, electronist. Alte oferte sunt pentru medici, consultanţi financiari, agenţi de vânzări, programatori şi manageri de proiect.

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii şi şcoală profesională oferta este de 141 de posturi. Şi de această dată cele mai multe locuri de muncă se adresează montatorilor de subansamble şi confecţionerilor de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Domeniul comerţului oferă, de asemenea multe locuri de muncă pentru lucrătorii comerciali, casiere şi şefi de raion.

Mecanicii, electricienii, vulcanizatorii, tehnicienii producţie, metrologii, buldozeriştii, şoferii, asflatatorii, controlorii de calitate şi măcelarii au şi ei de unde alege în oferta AJOFM Bihor.

Muncitorii necalificaţi din Bihor au la dispoziţie 107 oferte de locuri de muncă. Posturile se adresează încasatorilor de teren, îngrijitorilor de clădiri, călcătorilor, montatorilor de subansamble electronice, muncitorilor la asflatarea drumurilor.

În judeţ, la Beiuş sunt disponibile 40 de locuri de muncă pentru muncitorii necalificaţi. La Aleşd oferta este de 27 de posturi pentru sudori, lăcătuşi, stivuitorişti, gestionari şi muncitori necalificaţi în domeniul confecţiilor.

D.B.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !