Săptămâna gastronomiei italiene

Săptămâna gastronomiei italiene
Spaghetti, penne şi ravioli, specialităţi toscane din cărnuri fine şi legume proaspete, supe siciliene şi antreuri cu delicatese de sezon şi ierburi aromate.

Sunt doar câteva dintre ingredientele care compun meniul restaurantului Hotelului
Continental din Oradea, cu ocazia „Săptămânii gastronomiei italiene”.
Până în data de 28 mai, gurmanzii îndrăgostiţi de aromele mediteraneene au ocazia
de a se înfrupta din cele mai reprezentative sortimente.

„Ne-am obişnuit clienţii cu săptămâni tematice. După meniurile cu specific
maghiar şi nemţesc, am ales să ne răsfăţăm clientela cu delicatese italieneşti”,
a spus Gheorghe Bughiu, şef de unitate la restaurantul Hotelului Continental.

Claudia Curta



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !