Sărbătoare la AJOFM Bihor

Sărbătoare la AJOFM Bihor
ORADEA – Conducerea AJOFM Bihor i-a invitat marti pe toţi colaboratorii la sediul instituţiei pentru a sărbători „Ziua ANOFM”. Au fost prezenţi şefi de instituţii şi administraţii locale, colaboratori, reprezentanţi ai mass-media.

19 decembrie reprezintă, de fapt, două aniversări. Prima se referă la înfiinţarea, acum mai bine de opt decenii, a primelor oficii de muncă şi plasare, iar a doua este împlinirea a opt ani de la prima şedinţă de Consiliu de Administraţie a Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM). „Principalul obiectiv al AJOFM este creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă şi, implicit, scăderea ratei şomajului.

Consiliul de Administraţie al ANOFM a hotărât ca anul acesta ziua de 19 decembrie să fie declarată şi  «Zi a ANOFM». Evenimentul este marcat de AJOFM Bihor, prin organizarea acestei mese rotunde cu tema «AJOFM în sprijinul angajatorilor şi comunităţii»”, a declarat Dorel Drăghici, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase