Sărbătoare la Galeria Foto Art

Galeria Foto Art din Oradea sarbatoreste în aceasta perioada 15 ani de la înfiintare. Pentru acest eveniment aniversar au fost pregatite câteva momente speciale care sa marcheze activitatea artistilor fotografi oradeni.

În cadrul festivitatilor care vor puncta primul deceniu si jumatate de viata al Galeriei Foto Art, de la ora 11:00 va avea loc vernisajul unei colectii de carte postala si fotografii vechi ale Oradiei, prezentata de colectionarul si jurnalistului oradean Doru Sicoe.

xpozitia va fi urmata, de la ora 12:00, de un simpozion care se va desfasura în sala mare a Primariei Municipiului Oradea, intitulat „Galeria Foto Art – 15 ani de spectacol oradean vizual”.

În cadrul simpozionului vor fi sarbatoriti si cei 141 de ani ai artei fotografice în România. De la acest triplu eveniment nu vor lipsi momentele muzicale oferite de membrii Cvartetului „Varadinum ”, care în toata aceasta perioada au fost prezenti la vernisajele organizate la galerie, oferind de fiecare data microconcerte care au acompaniat imaginile aflate pe simezele locatiei.        

Laura Voicu      

Taguri: