Sărbătoare la ISU Marghita

De Alexandra Borz
Sărbătoare la ISU Marghita
Înfiinţată la data de 25 iulie 1957, ca urmare a desfiinţării Centrului de Instrucţie al M.A.I. pentru gradaţi, Compania Marghita avea un efectiv de 4 subofiţeri, 2 maiştri civili şi 13 militari în termen, care aveau în dotare o autopompă – cisternă, un autocamion pentru intervenţii, o motopompă şi o scară mecanică.

Zi de zi, de atunci şi până în prezent, personalul acestei subunităţi a acţionat cu profesionalism, devotament şi spirit de sacrificiu pentru îndeplinirea cu maximă responsabilitate a misiunilor încredinţate, reuşind astfel să asigure la un înalt nivel protecţia vieţii şi bunurilor cetăţenilor din raionul de intervenţie. Astfel, azi, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Marghita sărbătoresc “Ziua Subunităţii”.

„În cinstea evenimentului, între orele 10:00 – 16:00, la sediul subunităţii, se va organiza „Ziua Porţilor Deschise”, activitate în cadrul căreia cei interesaţi vor avea ocazia să asiste la prezentarea tehnicii de intervenţie din dotare, la exerciţii demonstrative de salvare şi acordare a primului ajutor calificat, de stingere a incendiilor, precum şi la prezentarea unor segmente din probele de concurs ale serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă” informează căpitan Ciprian Tămaş, ofiţer de informare şi relaţii publice al ISU Crişana Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !