Sărbătorește bucuria sfârșitului de an alături de colegii și colaboratorii tăi, în centrul Oradiei, la Grand’ Or Deluxe – locația perfectă pentru evenimente private, petreceri corporate la prețul de 135 lei/ persoană și Revelion la 285 lei/persoană

Reactualizat la:
Sărbătorește bucuria sfârșitului de an alături de colegii și colaboratorii tăi, în centrul Oradiei, la Grand’ Or Deluxe – locația perfectă pentru evenimente private, petreceri corporate la prețul de 135 lei/ persoană și Revelion la 285 lei/persoană
Situat în inima orașului și accesibil din orice zonă, Grand’Or Deluxe reprezintă un spațiu unic în Oradea. Salonul oferă un plus de confort și intimitate fiecărui eveniment organizat în incintă și este gândit pentru a răspunde celor mai diversificate solicitări.

Poate să găzduiască atât evenimente formale, cât și petreceri exclusiviste, gale tematice sau petreceri corporate, la pretul de 135 lei/ persoană.

Grand’Or Deluxe nu este o simplă locați dedicată evenimentelor. Cu o capacitate de 200 de persoane, sala se definește ca spațiu rafinat, perfect adaptabil pentru configurația evenimentului organizat, ocazia și dimensiunile acestuia.

Specialiștii sălii te intâmpină cu idei și propuneri în ceea ce privește planificarea, alegerea meniurilor sau alte pachete de servicii solicitate și îți stau la dispoziție pentru ca evenimentul să se ridice la nivelul așteptărilor fiecărui invitat.

Pe durata întregului eveniment, consilierii și membri echipei vor fi alături de organizatori pentru a oferi tot sprijinul necesar desfașurării evenimentului în cele mai bune condiții.

Echipa Grand’or Deluxe respectă cerințele culinare ale organizatorilor și concepe meniul în funcție de solicitări și preferințe particulare. Promite să se remarce printr-un stil propriu, inconfundabil, și preparate savuroase, marca Grand’Or.

Pentru petrecerile organizate la sfârșitul anului 2019, Grand ‘Or Deluxe propune prețul de 135 de lei/ persoană.

Pentru Revelion prețul de 275 lei/ persoana.

În cazul petrecerilor corporate, meniul incude: gustare rece compusă din 9 piese, gustare caldă, fel principal, opțional desert și băuturi incluse: apă, sucuri, cafea, bere cu alcool, bere fără alcool, whisky, liquer, vin alb și vin roșu.

Pentru informații, rezervări sau alte detalii nu ezitați să contactați echipa prin e-mail sau telefonic (0751 331 498). Pentru a vă cunoaște, consilierii Grand’Or Deluxe vă așteptă la un cappuccino sau un ceai, în locație: str. Vasile Alexandri, Oradea.

Advertorial!