Sărbătorile de iarnă, în pas de dans

4Comentarii
Sărbătorile de iarnă, în pas de dans
Reşiţa – În apropierea sărbătorilor de iarnă, cursanţii de la Şcoala de Dans „Real Dance“ le-au făcut părinţilor o surpriză şi au organizat un bal, manifestare la care ziarul „Timpul“ a fost partener media. 

Diplome de absolvire

Balul a avut loc Duminică, 17 decembrie a.c., la restaurantul Nera din Reşiţa. Cu acest prilej, au avut loc demonstraţii de dansuri de societate şi dansuri sportive.

De asemenea, participanţilor le-au fost acordate şi diplome de absolvire a cursurilor de dans. Muzica, dansul şi voia bună au caracterizat acest eveniment. Balul a culminat cu demonstraţia dată de Alexandru Holecz, instructor principal al şcolii de dans şi partenera sa, Lavinia Luchian. Mişcările lor perfect coordonate cu ritmul muzicii au încântat numeroasa asistenţă.

Diplomele de absolvenţi ai acestor cursuri au fost pe două categorii: pentru cei care au depăşit stadiul I, de trei luni de experienţă şi cei cu stadiul II, cu nouă luni de experienţă.

Astfel, cei din prima categorie au primit o diplomă cu o steluţă, diploma cu două steluţe fiind acordată celor ce au depăşit stadiul al II-lea. În total au fost premiaţi 150 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 20 de ani.

Doina Rolea4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor