Sârbii studiază Deva

Sârbii studiază Deva
Deva – Schimbul de experienţă în materie de salubritate dintre Primăria Municipiului Deva şi Primăria Oraşului Novi Sad s-a materializat, ieri, printr-o întâlnire la care s-au discutat problemele inevitabile legate de curăţenie care pot apărea într-un oraş cu „pretenţii” europene.

Directorul Agenţiei de Reglementare a Serviciului Public, Sergiu Ţenţ, a ţinut să precizeze că, „începând cu luna martie, odată cu modificarea legii după normele europene, vor putea intra pe piaţa românească operatori străini de salubritate prin înfiinţarea unor firme pe baza legilor române. Firma cu personalitate juridică română poate avea administratori din Serbia, de exemplu”.

În acest moment, la nivelul judeţului Hunedoara sunt opt operatori licenţiaţi privind serviciul de salubritate, la 600.000 de locuitori.

Concluzia întâlnirii de ieri a fost trasă de viceprimarul Ioan Inişconi care a spus că „municipiul Deva nu este un oraş extraordinar de curat, dar e peste media de curăţenie din România. Sper ca după 1 ianuarie să nu ne facem de ruşine”.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase