Sărmani serviţi la masă de VIP-uri

Sărmani serviţi la masă de VIP-uri
50 de oradeni, majoritatea confruntati cu o situatie financiara precara, sunt beneficiarii unui mic ospat la cantina Primariei, oferit de organizatiile locale ale Clubului Lions.

Conform unei traditii vechi de patru ani, chelnerii evenimentului vor fi membrii Lions, care au astfel sansa de a-si pune în practica sloganul organizatiei internationale: „Servim” (We serve).

„Locatia aleasa este aceeasi ca în anii trecuti, cantina Primariei. Vom avea invitate cam 150 de persoane, alese în functie de propunerile venite de la ASCO si de la cele doua organizati ale pensionarilor din Oradea.

Ne-am bazat pe recomandarile lor, pentru ca dânsii cunosc mai bine ca noi situatia din teritoriu”, spune Ioan Ianceu, presedintele Clubului Lions Oradea si director peste cantina municipalitatii.

Aceeasi traditie a meselor calde oferite de Lions cere ca invitatii sa fie serviti de membrii cluburilor, ceea ce va oferi, înca o data, ocazia de a viziona VIP-uri locale echipate în sorturi si înarmate cu polonice, în slujba unor idealuri umanitare.

Cristina Ghilea

Taguri: