Şase ani de ARED în Oradea!

Reactualizat la:
Şase ani de ARED în Oradea!
Evenimentul va fi marcat printr-o petrecere cu argentinienii Brigado Crew (Diynamic, Omnia) în 28 septembrie, în pasajul Vulturul Negru la Club Intense!

Dezvoltatorul imobiliar ARED împlineşte în această toamnă şase ani de activitate în Oradea. În septembrie 2012 ARED şi-a deschis primul birou în Oradea, pe Calea Republicii, tot în acest an construind şi primul bloc cu apartamente inteligente în oraşul de pe Criş.

Cladirile din complexul rezidential Red 4, Red 6 şi Red 8 aduc facilităţi ce îmbunătăţesc viaţa locatarilor şi anume locuri de parcare private, spaţii de joacă pentru copii, supraveghere video si izolaţii superioare iar pozitionarea lor asigura un acces rapid la toate punctele de interes precum supermarketuri, complexe comerciale, centrul orasului, banci, scoli, piete sau zonele industriale.

Apartamentele ARED reflectă standardul de viaţă al unei generaţii, care doreşte să se bucure de fiecare clipă din timpul liber, acasă sau în oraş, cu familia sau cu prietenii, fără grijă casei la care se întorc. Din acest motiv apartamentele au fost dotate încă de la primul bloc cu sistemul de „casă intelingentă” care avertizează proprietarul de producerea unor evenimente prin transmiterea de mesaje text pe telefonul mobil, dotat cu senzori de inundaţie, senzori de mişcare şi senzori de fum. De asemenea sunt şi printre puţinele apartamente din oraş dotate cu centrală termică individuală pe gaz pentru încălzire şi apă caldă, care presupune cheltuieli reduse la întreţinere şi independenţa faţă de sistemul centralizat de furnizare a agentului termic şi a apei calde.
pozaarticol

Dezvoltatorul imobiliar din Arad, membru al grupului Alber Holding, a construit şi vândut până în prezent peste 2.700 de apartamente, din acestea doar în Oradea 700 de familii au ales sa spună ”acasă” unui apartament ARED până în prezent.

În cei şase ani de activitate în Oradea, ARED a ales să se implice în comunitate şi a organizat zeci de evenimente atât pentru locatarii din cartierele ARED cât şi pentru orădeni: concerte de muzică (Ared Clasic, Peet Project, Emil Lassaria), concursuri de pescuit, spectacole caritabile de teatru (Bum cu Ştefan Borda şi Ana Boruzs),

evenimente de stil pentru femei (Red Carpet, Fashionista), petreceri anuale de Halloween pentru copii, campanii caritabile prin care copii cu posibilităţi reduse au primit înainte de începerea şcolii 30 de ghiozdane echipate, organizat împreună cu Cultura în Mişcare, Sesiuni foto pentru copii de Paşte, Parteneriat cu Oradea Summer Film 2017, Behance Portfolio Reviews, TedX Oradea, fiind premiaţi şi la „Gala de premiere în domeniul responsabilităţii sociale” în 2017 organizată de Fundaţia Comunitară Oradea.

La ARED, fiecare moment petrecut acasă este o sărbătoare. Pe 28 septembrie sărbătorim împreună şase ani într-o comunitate tânără, îi sărbătorim pe cei care au ales să spună casă unui apartament ARED. Din acest motiv, vineri seara v-am pregătit o seară fierbinte de toamnă cu muzica bună adusă tocmai din America de Sud de Brigado Crew (DIYNAMIC, OMNIA Argentina), în pasajul Vulturul Negru la Club Intense. Cei doi artişti din Buenos Ares sunt în ultimii doi ani printre preferaţii lui Solomun, care le pune des piesele deep house în seturile sale pe cele mai mari scene din lume. Brigado vine de la cuvântul portughez „Obrigado” care înseamnă „Multumesc”, ceea ce dorim şi noi să spunem tuturor clienţilor noştri! Mulţumim că sunteţi parte din comunitatea ARED de şase ani!

Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/ARED.RO/ şi https://www.ared.ro/

Advertorial! Hb: 96645