Şase business-uri în Arena Rotary

Reactualizat la:
Şase business-uri în Arena Rotary
Miza prezentării afacerilor în faţa rotary-enilor a fost asigurarea accesului antreprenorilor la programul de microfinanțare.

Evenimentul care a adus faţă în faţă opt antreprenori bihoreni şi membrii Clubului Rotary Oradea a avut loc la Ramada şi a fost organizat de Asociația de Marketing Marketex, Asociaţia Antrenovatio – parteneri în proiectul Arena Rotary prin care Clubul Rotary din Oradea finanțează afacerile antreprenorilor bihoreni. Scopul evenimentului a fost de a asigura accesul antreprenorilor bihoreni la programul de microfinanțare al Clubului Rotary Oradea.

Programul este un parteneriat între Clubul Rotary din Oradea și cele două Cluburi Rotary din California- SUA și beneficiază de expertiza de specialitate din partea Romcom IFN din Oradea. „Clubul Rotary Oradea a creat acest program de educație și sprijin pentru antreprenori prin care antreprenorii primesc atât consultanță pentru dezvoltare antreprenorială cât și o microfinanțare între 3.000 și 16.000 lei sub forma de împrumut, pentru consolidarea și dezvoltarea afacerii pentru perioade între 6 luni și 3 ani, în condiții avantajoase”, explică consultantul în afaceri Irinel Dumitru, membru în juriul Rotary şi preşedintele Rotary Oradea în perioada 2017-2018.

Ceilalţi membri ai juriului au fost: Daniel Vlad, Președintele Clubului Rotary Oradea în perioada 2015-2016, Niculae Manolică, Președintele Clubului Rotary Oradea în perioada 2016-2017, Susan Martin specialist în programe de finanțare pentru IMM-uri la Rotary Club California, Vlad Mihuţ directorul general al Romcom IFN,Dorothy Bizzini, reprezentantul Rotary District California. Juriul a evaluat și apreciat afacerile propuse în diverse domenii de activitate: de la producţia de hăinuţe din materiale ecologice până la creşterea caprelor.

Andrei Remus Toia a prezentat afacerea Gogoșeria Silvia, Mihaela Crișan a prezentat afacerea Microfermă pentru creșterea caprelor CrișaMi SRL, Ioana Raluca & Raul Sasca au prezentat afacerea Better Food-Better Life, Claudiu Tal și Mircea Brânda au prezentat afacerea Cămara Minunată, Valentina Vlad a prezentat afacerea Mtoto- producție de hăinuțe pentru copii din materiale ecologice, iar Paul Jurjac a prezentat afacerea Ferma lui Ionuț.

În urma prezentării afacerilor membrii Cubului Rotary Oradea, oameni de afaceri cu experiență și participanții la acest eveniment au adresat întrebări și au purtat discuții cu antreprenorii oferindu-le sfaturi, sugestii și feed back.

„A fost o experiență extraordinară. Am avut ocazia să îmi prezint afacerea iar participanții s-au arătat extrem de încântați și interesați. Nu numai că mi-au dat sugestii, ci sper că și o generoasă finanțare„, declară Andrei Remus Toia, antreprenor participant la eveniment.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !