Sateliţii au supravegheat călătoria saniei lui Moş Crăciun

Sateliţii au supravegheat călătoria saniei lui Moş Crăciun
Moş Crăciun a făcut un adevărat tur de forţă în noaptea de Ajun. A făcut înconjurul lumii pentru a împărti cadouri tuturor copiilor cuminţi, dar nici măcar el nu a putut scăpa de vigilenţa sateliţilor care supraveghează spaţiul aerian.

Comandamentul Apărării Aerospaţiale din Statele Unite a difuzat imagini ale călătoriei moşului, în sania trasă de opt reni.

Sania încărcată cu daruri a trecut pe la Centrul Spaţial din Florida, pe lângă Statuia Libertăţii din New York şi pe la alte monumente din marile oraşe americane. Imaginile au dezvăluit că Moş Crăciun este în pas cu noile cuceriri ale tehnicii şi îşi stabileşte drumul pe ecran, cu ajutorul sateliţilor de navigaţie. Experţii americani au raportat că, deşi itinerarul a fost foarte încărcat, toate darurile au ajuns, ca în fiecare an, la destinaţie.

Moş Crăciun a făcut un adevarat tur de forţă în noaptea de Ajun. A făcut înconjurul lumii pentru a împărti cadouri tuturor copiilor cuminţi, dar nici măcar el nu a putut scăpa de vigilenţa sateliţilor care supraveghează spaţiul aerian. Comandamentul Apărării Aerospaţiale din Statele Unite a difuzat imagini ale călătoriei moşului, în sania trasă de opt reni.

Sania încărcată cu daruri a trecut pe la Centrul Spaţial din Florida, pe lângă Statuia Libertăţii din New York şi pe la alte monumente din marile oraşe americane. Imaginile au dezvăluit că Moş Crăciun este în pas cu noile cuceriri ale tehnicii şi îşi stabileşte drumul pe ecran, cu ajutorul sateliţilor de navigaţie. Experţii americani au raportat că, deşi itinerarul a fost foarte încărcat, toate darurile au ajuns, ca în fiecare an, la destinaţie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !