SC Turism Felix participă la Oradea Job Expo

De Dan Birta
Reactualizat la:
Turism Felix a participat şi la ediţia de primăvară a târgului
Turism Felix a participat şi la ediţia de primăvară a târgului

SC Turism Felix SA, cea mai mare companie de pe piaţa turismului balnear din România, este una dintre firmele care şi-au anunţat participarea la ediţia de toamnă a Oradea Job Expo. Societatea participă la târgul de joburi cu 50 de oferte de locuri de muncă, atât pentru persoanele cu studii generale şi medii, cât şi pentru persoanele cu studii superioare.

În oferta SC Turism Felix se regăsesc posturi pentru ospătari, ajutor de ospătari, bucătar şef, bucătar specialist, bucătar, ajutor de bucătar, spălător de vase, barman preparator, recepţioner hotel, cameriste, îngrijitor spaţii hoteliere, salvator la ştrand, medic balneofizioterapie, asistent medical balneofizioterapie, maseu şi spălător lenjerie.

Participanţi

Ediţia de toamnă a târgului de locuri de muncă Oradea Job Expo va avea loc vineri, 4 octombrie 2019, sub cupola Era Park. Companiile care caută angajaţi au şanse mari de a-i găsi. Bihorenii care se află în căutarea unui loc de muncă, pot să-şi pregătească CV-urile. Oradea Job Expo este organizat de către SC Inform Media, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean şi Bihari Naplo, şi al site-urilor Bihon.ro şi Erdon.ro. Partener intituţional este AJOFM Bihor. Firmele participante vor beneficia de mediatizare în ziarele şi pe site-urile amintite, precum şi pe paginile lor de facebook.

La ediţia de primăvară, care a avut loc în aceeaşi locaţie – Era Park – în data de 22 martie, au participat 30 de firme, care au oferit peste 1.400 de locuri de muncă. O confirmare a faptului că târgul a fost ţintit spre persoanele care chiar doreau să se angajeze sau să-şi schimbe locul de muncă a fost şi dovada celor 981 de CV-uri adunate de companii, dar şi faptul că pe la nici un stand nu s-a prezentat vreo persoană să i se semneze negaţia cum că nu ar fi bună pentru postul oferit.
Majoritatea companiilor au fost mulţumite şi ne-au sugerat să mai facem o ediţie a târgului în a doua parte a anului. Drept urmare, ne aflăm în faţa ediţiei de toamnă a „Oradea Job Expo”.

Până în prezent, la eveniment şi-au anunţat intenţia de a participa următorii angajatori: SC Turism Felix, Faist Mekatronic, Cerved, FinProm, Hanning, Inteva, PGS Sofa, Class Furn, Leroy Merlin Romania, Plexus Service RO, Lava Knitting, Nidec, Eberspaecher, Connect Group, H. Essers, Vernicolor, Golde Oradea, Turnătoria Iberica, Clestica şi Şcoala Posliceală Henri Coandă.

Acestea oferă persoanelor care doresc să se angajeze câteva sute de locuri de muncă şi cursuri de formare profesională. Lista rămâne deschisă, companiile interesate putând obţine informaţii la tel: 0728.116.455.

O nouă ediţie Oradea Job Expo0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !