Scad vânzările

Scad vânzările
Deva – Dispariţia creditului cu buletinul, precum şi o saturare a pieţei de electrocasnice a făcut ca, la nivelul judeţului Hunedoara, magazinele de profil să înregistreze scăderi ale vânzărilor de până la 20 la sută comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Fenomenul era oarecum previzibil având în vedere că „foamea” hunedorenilor pentru produse electrocasnice se apropie de saturaţie. În plus, retragerea de pe piaţă a unor forme facile prin care se puteau obţine electrocasnice (creditul cu buletinul) a creat un regres al pieţei. Oricum este de aşteptat ca noua formă de creditare introdusă pe această piaţă să atragă din nou clientela. Este vorba de creditul pentru electrocasnice, fără dobândă. Singurul impediment este acela că banii pe produsele respective trebuie achitaţi într-un an. De aceea credem că acest tip de credit se adresează celor cu venituri medii”, declară reprezentantul unui magazin de profil din judeţ.

Tiberiu Stroia0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase