Scadenta la plata impozitelor locale

Ghişeele din piramidă încasează fără penalităţi până vineri
Ghişeele din piramidă încasează fără penalităţi până vineri
Pe 30 septembrie expiră termenul de plată a taxelor şi impozitelor locale aferente anului fiscal curent, atenţionează Municipalitatea.

„Pentru a evita aglomeraţia de la ghişeele de încasare a taxelor şi impozitelor din Centrul pentru relaţii cu publicul Primăria reaminteşte contribuabililor, persoane fizice sau juridice, modalităţile alternative de plată pe care le oferă administraţia locală”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. Astfel, pe varianta plăţii în numerar sau cu cardul la ghişeu, contribuabilii pot opta pentru achitarea online a dărilor, pe situl www.oradea.ro la secţiunea „Plăţi Online”. Acest serviciu permite accesul pe baza codului numeric personal pentru persoane fizice, respectiv a codului fiscal pentru persoane juridice, iar plata se realizează fără comision. Plata online se poate realiza şi pe site-ul ghiseul.ro.

Plăţi în numerar se pot face la unităţile Poştei, CEC-ului sau prin bănci, cu ordin de plată. „Depăşirea termenului de 30 septembrie (termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale, aferente semestrului II 2012) atrage după sine aplicarea unor majorări de întârziere în cuantum de 2% pe lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la data stingerii sumei datorate, conform OUG nr. 39/21.04.2010”, avertizează Primăria.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !