Scadenţe la Fisc în luna martie

Scadenţe la Fisc în luna martie
DEVA – Contribuabilii hunedoreni sunt atenţionaţi de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Hunedoara ca în această lună să se încadreze în termenele stabilite cu depunerea declaraţiilor fiscale şi plata datoriilor către stat.

Scadenţele pentru luna martie sunt zilele de 15 şi 25 ale lunii. Formularul 204 „Declaraţie anuală de venit pentru asocierile fără personalitate juridică” pentru anul 2007 trebuie depus de către asociaţiile fără personalitate juridică prin asociatul desemnat să răspundă pentru îndeplinirea obligaţiilor asocierii, la organul fiscal la care asocierea este înregistrată în evidenţa fiscală, până la 15 martie.

 

De asemenea, ziua de 25 martie este ultima zi pentru depunerea formularelor 100 „Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul general consolidat”, 102 „Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetele asigurărilor sociale şi fondurilor speciale” şi 103 „Declaraţie privind accizele”. Alte formulare care trebuie depuse până pe 25 martie sunt formularul 300 „Decont de taxă pe valoarea adăugată” de către plătitorii de TVA pentru care perioada fiscală este luna sau trimestrul şi formularul 301 „Decont special de taxă pe valoarea adăugată” de către persoane neînregistrate ca plătitori de TVA şi persoane care sunt înregistrate numai pentru achiziţii intracomunitare, dacă TVA a devenit exigibilă în luna februarie 2008.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !