Scandal la bloc

ORADEA – Uscătoria. Câţiva metri pătraţi de spaţiu care pot deveni o garsonieră sau pot aduce bani pentru reparaţii sau acoperiş asociaţiei de proprietari, este motiv de certuri şi tensiuni într-un bloc din Ioşia, de pe strada Meşteşugarilor 89 A, în blocul X 201.

Familia care locuieşte perete-n perete cu unica uscătorie a imobilului, la erajul IV, este acuzată că a pus mână pe uscătorie minţind şi falsificând documente şi semnături.

„Au venit odată să ne ceară voie să ţină ziua fetei în uscătorie şi toţi am fost de acord. Apoi spaţiul a rămas închis. Spuneau mereu că mai sunt lucruri de la aniversare înauntru. Apoi ne-am trezit fără uscătorie”, povesteşte Safta Drăgan, vecină de bloc cu familia Socaciu, acuzată de a fi confiscat spaţiul.

Fals

Femeia spune că familia Drăgan a adunat semnături de la vecini pe o listă fără cap de tabel, pentru respectiva aniversare. Ulterior, lista a fost folosită pentru a intra în posesia spaţiului. În opinia pensionarei, documentul este fals, pentru că, susţine Safla Drăgan, n-a semnat niciodată tabelul şi, în aceste condiţii, în absenţa tuturor semnăturilor, uscătoria nu poate ieşi din proprietatea comună a blocului.

„Eu am fost plecată în Moldova, să stau cu mama mea care era foarte bolnavă. Vecinii spun că în acest răstimp au văzut lista cu o semnătură în dreptul numelui meu. Ori asta nu se poate”, se revoltă femeia.

Femeia spune că, de banii pe care asociaţia i-ar primi pe o garsoenieră amenajată în uscătorie, s-ar putea rezolva problemele blocului ca acoperişul sau interfonul.

 

Nu comentează

„Revenită acasă, am cerut să văd lista şi am depus plângere la poliţie pentru fals. A venit sectoristul, m-a pus să semnez, şi toată analiza a fost făcută de el, în ghereta lui, acolo pe loc. A zis că semnătura de pe listă e valabilă. Dar ce pregătire are el să dea sentinţe de grafolog, până-n ziua de azi nu ştiu”, reclamă pensionara.

Reclamaţii, familia Socaciu, s-au mutat, între timp din apartamentul de pe strada Meşteşugarilor, lăsând apartamentul fiicei lor. „E un război vechi. Nu vreau să fac nici un comentariu şi, cu siguranţă, n-o să prezint nici un document”, s-a eschivat moştenitoarea scandalului din bloc, Leta Socaciu.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !