Scandal la Consiliul Judeţean

1Comentariu
Scandal la Consiliul Judeţean
Modul în care a fost împărţit bugetul pe 2008 de către Consiliul Judeţean a generat dispute aprinse printre consilierii judeţeni.  Video Video

Cel mai vehement a fost consilierul Ion Pitulescu care a precizat că datorită numărului exagerat de funcţionari, plătiţi din bugetul Consiliului Judeţean, se face o risipă de bani publici.
„Trebuie să recunoaştem că avem un aparat administrativ supradimensionat. Ne e frică să spunem oamenilor că avem servicii în care funcţionarii se calcă în picioare. Continuăm să plătim din banii cetăţenilor oameni angajaţi în servicii administrative numai pentru că sunt rude cu cei aflaţi în administraţile locale” a spus consilierul Pitulescu.

Reducerea cheltuielilor constituie o problemă de care Consiliul Judeţean trebuie să ţină cont la repartizarea bugetului. Preşedintele acestui consiliu nu trebuie să permită risipa de bani publici.
„Valoarea primelor care au fost acordate în luna decembrie şi beneficiarii acestora nu sunt cunoscute nici astăzi. Cer înfiinţarea unei comisii care să evalueze această situaţie şi să ia măsuri pentru a reduce numărul persoanelor care lucrează în administraţia publică” a declarat Pitulescu.

 
Preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Moloţ , consideră că aceşti bani trebuie cheltuiţi atâta timp cât sunt de la Guvern. „Banii care vin de la Guvern trebuie cheltuiţi pentru a nu fi puşi în situaţia de a returna aceste sume. Ar trebui să dau afară jumătate din cei care lucrează în Consiliul Judeţean sau administraţiile locale. Cât sunt eu preşedinte al Consiliului Judeţean acest lucru nu se va întâmpla” a declarat Mircea Moloţ. Se preferă cheltuirea banilor publici pentru plata unui aparat administrativ supradimensionat, decât utilizarea acestor bani pentru nevoile locuitorilor acestui judeţ.
„Încă o dată acest preşedinte de consiliu a demonstrat că se călăuzeşte după modul cum conduce Guvernul această ţară. Aş vrea să-i văd luaţi de urechi şi daţi afară cu un picior în fund pe toţi cei care au permis ca banul public să fie cheltuit după bunul lor plac” a spus Pitulescu.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor