Scandal la „Expo Banat Fashion”

1Comentariu
Ioana Bonchiş
Ioana Bonchiş
Deva – Unul din participanţii la târgul de modă, de la Deva, a vrut să plece fără să achite chiria pe spaţiu. După prima zi de participare la târgul de modă, deschis la Sala Sporturilor, din Deva, Ninel Stoica, din Bucureşti, a intrat în conflict direct cu organizatorii pe motiv că nu are clienţi, iar organizarea lasă de dorit şi nu vrea să achite contrvaloarea standului închiriat.

„Am fost anunţată de oamenii care asigură paza de faptul că acesta şi-a strâs marfa şi doreşte să plece, neachitând suma stabilită în contract, adică cei 804 lei. Aceştia nu i-au dat voie să plece. Eu l-am rugat să plătească datoria, însă acesta a refuzat categoric, argumentând că nu doreşte să plătească pentru că nu a stat decât o zi, în care nu a vândut nimic, în plus, nu-i convine organizarea”, a declarat Ioana Bonchiş, reprezentantul firmei organizatoare a târgului.

Eu de vină, eu să tac?!
Cu toate că ştia că nu are dreptate, bărbatul susţinea sus şi tare că poate să plece când doreşte, iar organizatorii nu au decât să-l dea în judecată.

În contractul, în care bărbatul ne-a declarat că nu ştie ce este scris, era precizat faptul că participantul la expoziţie se obligă să achite 50 la sută din totalul de 804 lei, în maxim cinci zile de la data încheierii contractului, iar în şapte zile restul de bani.

Acel contract a fost încheiat pe cinci zile, timp în care participantul la târg, are expusă marfa la standul oferit de organizator.

Mihaela Tămaş1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor