Schiau-Leu, o nouă rundă

2Comentarii
Schiau-Leu, o nouă rundă
HUNEDOARA – Primarul Nicolae Schiau este acuzat de fostul boxer Mihai Leu că tergiversează nejustificat vânzarea a câţiva metri pătraţi de teren din jurul unei construcţii ridicată în centrul oraşului şi care îi aparţine.

Primarul susţine că nu e vorba de rea-voinţă, dar că apariţia legii de protejare a zonelor verzi îl împiedică să cedeze terenul solicitat pentru a fi folosit pentru construcţii.

Mihai Leu este proprietarul unui imobil construit în centrul oraşului. Arhitecţii angajaţi de fostul pugilist nu au prevăzut în planul iniţial căi de acces pentru persoanele cu handicap, iar construcţia s-a întins pe întreaga suprafaţă de teren. Acum, Leu are nevoie de câţiva metri pătraţi în plus pentru a amenaja căi de acces pentru handicapaţi şi o cale de acces la clădire. Proiectul de hotărâre prin care i s-ar aproba vânzarea, prin licitaţie, a acestui teren este plimbat însă de la o şedinţă de consiliu la alta.

La finele săptămânii trecute a avut loc o nouă rundă a meciului primar-boxer. Proiectul de hotărâre prin care se acorda terenul a fost elaborat de consilierul PC Gheorghe Buzea. Interesant este faptul că, la şedinţă, el a declarat că proiectul supus votului consiliului nu e în forma scrisă de el şi că prin noua formulare vânzarea este blocată. Ca să împace şi capra şi varza, consilierii au modificat din nou hotărârea şi au votat în unanimitate forma propusă de ei.
Secretarul Primăriei a dat însă lovitura de graţie: a anunţat că nu o va valida prin semnătură, pentru că o consideră ilegală! Ambele părţi îşi argumentează decizia bazându-se pe lege, dar fiecare ia din aceasta partea care îi susţine punctul de vedere. Rămâne ca prefectura să decidă dacă hotărârea este legală.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor