Schimbă cablurile în intersecţie

Schimbă cablurile în intersecţie
Cu nouă zile după întreruperea funcţionării semafoarelor din intersecţia bulevardelor Decebal şi Dacia, miercuri a început remedierea defecţiunii.

Muncitorii de la SC Drumuri Orăşeneşti SA trăgeau cablurile care trebuie să le înlocuiască pe cele distruse de lucrătorii de la Amarad, firma executantă a extinderii reţelei de gaz în oraş.

Lucrările cu gazul au afectat reţeaua de comandă a semafoarelor în cinci locuri, deşi Amarad a fost informat privind locurile pe unde trece cablajul. Repararea semafoarelor a început cu mare întârziere deoarece în Oradea nu s-au găsit cabluri suficient de lungi care să lege toate semafoarele din intersecţie, SC Drumuri Orăşeneşti fiind nevoită să facă comandă la fabrică.

Surse din cadrul Primăriei spun că cheltuielile generate de indolenţa celor de la Amarad vor fi suportate de SC Distrigaz Vest SA, beneficiara investiţiei de extindere a reţelei de gaz.

Muncitorii care lucrau miercuri în intersecţie spuneau că cel târziu sâmbătă semafoarele vor fi repuse în funcţiune. Până atunci, traversarea străzii rămâne o întreprindere aventuroasă pentru pietoni.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !