Schimbare pentru Federatia Patronilor Bihor

Schimbare pentru Federatia Patronilor Bihor
Federatia Patronilor Bihor (FPB) încearcã sã revinã în fortã printre organizatiile patronale locale. Pentru cosmetizarea imaginii, FPB a ales o firmã de renume din Bucuresti – BTL Design.

Noul pachet de servicii, lansat miercuri de FPB împreunã cu BTL Design, se concretizeazã prin interfata on line a federatiei la adresa www.fpb.ro si anuntarea noii strategii de dezvoltare pe 2006. „Prin aceastã interfatã, membrii federatiei vor avea acces la o bazã de date cu informatii despre 9.000 de firme din România. În acelasi timp s-a construit un sistem informational destinat comunicãrii comerciale între membrii federatiei”, a precizat Ioan Lucian, presedintele FPB.

Internetul

Acesta a adãugat cã prin acest proiect FPB intentioneazã sã mãreascã numãrul de firmeor care folosesc internetul ca pe o cale de promovare eficientã si fãrã costuri mari. „Scopul acestei actiuni este de a mãri competitivitatea mai ale în perspectiva apropiatei integrãri în UE, învãtând din experienta occidentului în domeniu”, este de pãrere presedintele FPB.

Pagina de web a FPB care va deveni operationalã de sãptãmâna viitoare va oferi informatii în limbile românã, maghiarã si englezã, fiind o premierã nationalã pentru o organizatie patronalã, potrivit reprezentantilor FPB. „Prin noul concept, FPB este alãturi de orice membru al federatiei.

Vom fi un fel de porta-voce în relatia cu autoritãtile”, a subliniat Ion Radu, managing director BTL Design. Acesta s-a arãtat încântat de colaborarea cu FPB si sperã ca initiativa sã fie urmatã si de alte federatii patronale „în beneficiul mediului de afaceri”.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !