Schimbarea la fata a lui Tirle

1Comentariu
Schimbarea la fata a lui Tirle
Preşedintele CJ Bihor agreează transferul Spitalului Judeţean, spunând că astfel scapă de cheltuieli.

Deşi a încercat să păstreze aparenţele, transferând responsabilitatea pe umerii consilierilor, era clar că preşedintele Radu Tirle se bucura joi că scapă de pacostea care e SpitalulJudetean. Mai cu seamă că spitalul acumulează lunar pierderi de 1 milion de lei noi.

„Nu putem ignora o propunere a Primariei, mai cu seamă că e susţinută şi de Facultatea de Medicină. Am spus de la bun început că CJ şi PMO vor colabora, pentru a exista o strategie comună. Nu cred că trebuie să ignorăm asemenea propuneri care ne vin, mai ales că dorim să reducem cheltuielile”, a ţinut să spună Ţîrle, moment în care Bar nu s-a abţinut şi i-a dat o replică: „Ca preşedinte ar trebui să vă deranjeze. Aşa cum mă deranjează pe mine, ca şi consilier, pe tine ar trebui să te deranjeze şi mai mult”, i-a transmis pesedistul lui Radu Ţîrle, fără să se mai obosească cu pronumele personal de politeţe. Vorbele lui Bar au rămas însă doar atât, vorbe. Nimeni nu s-a încumetat să i se alăture, astfel încât propunerea administraţiei Bolojan a trecut fără probleme.

Verba volant…

Atitudinea lui Radu Ţîrle surprinde într-o bună măsură, dat fiind istoricul deciziilor şi declaraţiilor sale cu privire la Spitalul Judeţean, respectiv la relaţia cu Primăria Oradea. Într-o şedinţă ţinută la finele lunii august, preşedintele Ţîrle era enervat de retorica UDMR-PNL privind o strategie sanitară comună între CJ Bihor şi PMO. Atunci, Ţîrle a izbucnit: „Szabo Odon a zis că CJ nu poate fără Primăria Oradea. Însă nici Primăria nu poate fără Consiliu! Noi nu suntem fratele mai mic al Primăriei. Dimpotrivă, poate suntem fratele mai mare!”. Iată însă că în cele din urmă Ţîrle a fost convins cum e mai bine şi CJ Bihor s-a dovedit a fi, totuşi, un frate mai mic al Primăriei. Cel puţin în domeniul sanitar…

C.C.

Judetul se leapada bucuros de spital

Judetul se leapada bucuros de spital

„E mai degrabă o povară”

Susţinătorii transferului1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor