Schimbări la Judeţean

Schimbări la Judeţean
ORADEA - Prima schimbare se va efectua în aproximativ şapte zile, a informat managerul unităţii, ec. Emil Popovici. Această schimbare vizează mutarea laboratorului anatomo-patologic de la Staţionarul II de pe str. Louis Pasteur la Staţionar I, pe str. Ghe. Doja.

Spaţiul actualului laborator anatomo-patologic va fi igienizat şi folosit doar în situaţii extreme. „O încăpere se va amenaja special pentru cazurile de deces ce survin în cursul după-amiezii, seara sau noaptea. Pacientul decedat va fi depus aici iar a doua zi dimineaţă va fi transportat la Staţionar II, pentru autopsie”, a declarat managerul Popovici.

Altă schimbare vizează reducerea activităţii de la laboratorul din Staţionar II. Aici va rămâne doar un punct de lucru unde se vor face analize sumare pacienţilor internaţi.

O a treia schimbare se va produce în 17 decembrie, când echipe de experţi din Marea Britanie şi Olanda vor sosi la Spitalul Judeţean pentru a monta un sistem hemodinamic la angiograf. Acest sistem (cumpărat cu 300.000 RON din veniturile spitalului) va avea rolul de a măsura funcţiile vitale ale pacientului în timpul intervenţiei angiografice, a relatat ec. Popovici. Un astfel de sistem nu figura în caracteristicile de bază ale angiografului, a informat managerul de la Judeţean, care a explicat că până acum, angiograful a funcţionat cu un monitor mic care supraveghea funcţiile vitale ale pacientului.

 

Otilia Sandor


Ajutati spitalul Judetean !0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !