Schimbări majore în coafură

Schimbări majore în coafură
Schimbari majore în materie de tunsori sunt anuntate de stilisti. Se poarta de la negru abanos la blond argintiu, important fiind însa amestecul nuantelor.

Se remarca tendinta amestecului de influente etno. Se pune mult accent pe accesorii, pe haine si pe materiale. „Vom asista la o joaca cu liniile si figurile geometrice, sustine Alina Crisan, de la salonul „Glamour”, singura campioana mondiala din Oradea în domeniu. Se practica linii foarte stricte, clare, tunsori geometrice foarte greu de realizat”. Verde si albastru


Culorile anului viitor sunt verdele si albastrul, combinatiile de negru cu verde si negru cu albastru. Pentru femeile conservatoare din punctul de vedere al vopsirii parului, Alina spune ca se merge pe nuante calde de maro, casmir, scortisoara, bej cald, blond argintiu, combinat cu nuante discrete de verde si albastru.
Parul întins va fi vedeta, dar si combinatiile de par ondulat cu par întins. Pentru ocazii, cocurile ramân în voga.

Barbatii, cale libera


Parul strâns în coada, foarte bine finisat si cu volum, poate fi o alta tinuta care atrage privirile. Extensiile ramân în voga, însa nu cele foarte evidente, sustine Alina. Si frizurile barbatilor se încadreaza în trend. „Barbatii au cale libera în ceea ce priveste stilul pe care îl vor putea adopta.

Pot opta pentru par foarte scurt. Cei care au par închis pot opta si pentru combinatii cu rosu. Cei cu nuante de par deschis pot sa aleaga combinatii cu verde si albastru”.

Bursasiu Veronica