Schumacher il concureaza pe Rossi

Reactualizat la:
Schumacher il concureaza pe Rossi
Putini ar ghici cine se afla in poza alaturata. Este, nici mai mult nici mai putin, Michael Schumacher care a testat luni, la Mugello, motocicleta Ducati de MotoGP. El spune ca totusi nu vrea sa ii ia painea de la gura lui Valentino Rossi.

“Daca Rossi se gandeste sa vina in F1, pentru mine motociclismul este numai o distractie”, a spus Schumacher. El a mers la Milano, fara probleme, pe motorul de culoare rosie de la Ducati, care ii aduce aminte de Ferrari. “De ce am preferat Ducati”, se intreaba Schumi. “Pentru ca mi-a fost comoda alegerea, Ducati este un Ferrari pe doua roti”.

“Are aceeasi culoare: rosie. Aceleasi pneuri: Bridgestone. Acelasi sponsor: Marlboro. Aceeasi electronica: Magneti Marelli. Acelasi caracter pasional.”

“Aceeasi clientela elitista. Aceeasi excelenta mecanica care se face numai in Italia. Acelasi public cald si pasional”, a mai declarat fostul campion mondial.

A fost un act de curaj pentru Michael. O motocicleta de MotoGP are 148 de kilograme, 4 cilindri, 1.000 de centimetri cubi si 250 de cai putere.

Spre deosebire de Rossi, care doreste sa vina in F1 (s-a zvonit un salariu de 60 de milioane de euro pentru trei sezoane), Schumacher nu vrea sa lase Formula 1 pentru MotoGP.

“M-am distrat. Eu in motociclism? Nu cred. Am facut-o din curiozitate. Insa, daca Valentino vine in F1, de ce nu as incerca si eu in motociclim”, a glumit Schumi.

Sursa: Onlinesport.ro