Schumi va renunţa la F1 în 2008

Schumi va renunţa la F1 în 2008
Michael Schumacher nu va semna la sfârsitul anului 2006 cu echipa McLaren-Mercedes si ar putea parasi Formula 1 în 2008, a anuntat agentul si consilierul sau Willi Weber în ziarul german Stuttgarter Nachrichten.

“Încetati cu aceasta poveste: pot exclude definitiv un transfer al lui Schumacher de la Ferrari la McLaren-Mercedes”, a declarat Weber. De mai multe luni, a aparut zvonul ca Michael Schumacher (36 ani) va pleca la finalul contractului cu Ferrari, în 2006, la echipa McLaren-Mercedes.

La fel ca si agentul sau, si septuplul campion mondial de Formula 1 a dezmintit în mai multe rânduri acest zvon, desi el însusi l-a alimentat refuzând sa semneze oferta de prelungire a contractului cu Scuderia.

“În primul rând, a detaliat Weber, Michael se simte bine la Ferrari si, în al doilea rând, imaginea lui Michael merge mult mai bine cu Ferrari si cu masinile sale sport decât cu cea a firmei Mercedes si a limuzinelor sale de lux”.

Weber a adaugat ca Schumacher va continua sa piloteze în competitie pâna în 2008. “Nu sunt complet sigur de acest lucru, însa probabil ca anul 2008 va fi sfârsitul carierei lui Schumi”, a spus Weber.

Prosport.ro